VOOR ELK BUDGET

EERLIJK ADVIES

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Binnen zonwering is ook te benoemen als raamdecoratie. Hiermee houdt U uw binnenklimaat thuis aangenaam.  Lees hier onder meer over de verschillende soorten keuzes waar u uit kan kiezen. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag. Vul het formulier in en we zullen spoedig contact met u opnemen.

Jaloezieën

De bekende horizontale jaloezie binnen zonwering is weer helemaal trendy en actueel. De nieuwste aluminium jaloezieën zijn dan ook een effectieve zonwering en zeer decoratief als raambekleding in menig kamer en kantoor.

Leverbaar in  lamelbreedte van  25 mm en 50 mm. Afgewerkt met subtiele ladder koorden of juist stoere ladder banden in dezelfde kleur van de jaloezie of juist contrasterende kleur. Alles is mogelijk en wordt voor U op maat gemaakt.

Open en dicht draaien doet U met een lux transparant draaistokje of trekkoorden met sierknopje. Het optrekken en neerlaten doet u met trekkoorden in kleur aangepast van de jaloezie lamel. Het is fantastisch mooi en exclusief voor uw raam.

Bij de 50 mm jaloezieën kunnen wij de metalen bovenbalk afdekken met luxe houten koof in kleur naar keuze, dat maakt uw jaloezie wel heel bijzonder.

Natuurlijk vindt u bij DVK Zonwering een aantal  collecties houten jaloezieën.  In onze houten jaloezieën collecties vindt u zeker uw kleur en uitvoering. U heeft maar liefst de keuze uit 50 kleuren.

Houten jaloezie wordt mooi afgedekt met een luxe houten sierkoof. Maar u kunt ook kiezen voor de exclusieve uitvoering, met een technisch open bediening mechanisme en afgewerkte trekkoorden. Onze houten jaloezieën kunt u voorzien van ladderkoord of decoratief ladder band.

Plissé gordijnen

Wat plisségordijnen uniek maakt is de plooi in de stof. Dit geeft ze een chique uitstraling, terwijl ze allesbehalve duur zijn. Handig is ook dat plisségordijnen zowel vanaf onderen als van boven kunnen sluiten. Dit noemen we bottom up & top down plisségordijnen.

Met deze eigenschappen zijn plisségordijnen de ideale zonwering. Vind U het bovendien belangrijk dat uw raamdecoratie duurzaam, flexibel en onderhoudsarm is? Dan is de keuze snel gemaakt: ga vandaag nog voor een plisségordijn van DVK Zonwering!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in exclusieve designs, unieke tinten, luxe opengewerkte stoffen en vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers. Een zeer decoratief effect wordt verkregen door het aanbrengen van een schulprand of een roede aan de onderkant van het rolgordijn. Ook hierin hebben wij een grote keuze. Of ook electrisch bedienbaar of toch handmatig met uniek zelfremmend kettingsysteem ( of veerbediening, of schuifbediening ), voorzien van luxe chroom,wit of transparante ketting. We hebben het allemaal bij DVK Zonwering.

Duo Rolgodijnen

De Duo rolgordijnen van DVK Zonwering vormt een collectie van stijlvolle en veelzijdige rolgordijnen die in elke kamer passen. De rolgordijnen garanderen privacy terwijl u ook gebruik kunt maken van wat daglicht.

Deze eigenschappen worden mogelijk gemaakt door het gebruik van bewegende horizontale strips op dubbele (transparante) lagen stof, gemaakt van schitterende materialen.

Horren

De horren van DVK Zonwering vergroot gegarandeerd uw wooncomfort. Het brede assortiment van insectenwering biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Vaste raam horren, raam rol horren, pendeldeuren, draai hor deuren, plissé hor deuren én ook horren op maat. Verkrijgbaar bij DVK Zonwering! De diverse montage-mogelijkheden zorgen ervoor dat uw raam en deur ten allen tijden goed blijven sluiten en uw kozijn niet beschadigen.

Heeft u iets moois gezien of advies nodig? Gebruik dan de knop hier onder.

CONTACT

Plisse Day ‘n Night

De plisse Day ’n Night van DVK Zonwering is een geweldig raamdecoratieproduct, welke is voorzien van twee stoffen. De naam zegt het al; één voor ’s nachts, en één voor overdag. De Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, waarbij de montage gebeurd door middel van magneet- en staalband. Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt geplaatst, zorgt dit voor een nagenoeg vlak geheel.

De Day ’n Night is voorzien van drie trekbalken, waarbij het product top down / bottom up te bedienen is. Zo kunt u uw Day ’n Night op elke gewenste stand positioneren. Alle trekbalken zitten geïntegreerd in het frame. Vanwege het gewicht van twee stoffen, is de maximale afmeting van dit product 1400 MM breed. Bij de Day ’n Night kunt u elke stof combineren uit onze collectie. Doordat het frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband, kunt u gemakkelijk het product verwijderen en terugplaatsen op uw kozijn. Het product is tevens ook voorzien van een uniek touw vergrendel systeem, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Rolgordijnen

De Rolgordijn van DVK Zonwering zijn een stijlvol product, waarbij een rolgordijn zit geïntegreerd in het frame. Het frame van een rolgordijn is voorzien van magneet- en staalband, welke op de glaslatten van het kozijn kan worden geplaatst. Dit product is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar kan ook gemonteerd worden op een houten- of aluminium kozijn. Door de magnetische werking is het rolgordijn gemakkelijk te verwijderen van het kozijn en simpel terug te plaatsen.

Voor de Rolgordijn zijn twee stoffen beschikbaar, namelijk decoratief of verduisterend. Let wel op, verduisterend is niet verduisterend. Door de dikte van de stof, zal er nog genoeg licht langs het product naar binnen kunnen komen. De bediening is van boven naar beneden door middel van koordbediening. Dit koord is voorzien van automatische breek-ketting, waardoor dit voldoet aan de eisen van een child safety product. Het frame is leverbaar in vier standaard RALkleuren. Andere RALkleuren zijn uiteraard tegen meerprijs ook mogelijk.

Latende

De Latende van DVK Zonwering is een uniek raamdecoratieproduct, namelijk een jaloezie in een frame. Dit frame is speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn, maar uiteraard ook toepasbaar voor een houten- of aluminium kozijn. Dit product wordt door middel van magneet- en staalband bevestigd op het kozijn. De aluminium lamellen van de jaloezie hebben een breedte van 25 MM en wordt door middel van een kunststof lip aan de trekbalk bedient. De trekbalk is altijd voorzien van een standaard kleur onder lijst, welke kan afwijken van het frame.

In de kiep stand blijft de Latende strak tegen het glas zitten. indien het raam gereinigd moet worden kan het product eenvoudig van het kozijn worden verwijdert en eenvoudig weer terug worden geplaatst. De bediening van de latende gaat enkel van boven naar beneden.

d tegen meerprijs ook mogelijk.

Supplente

De Supplente van DVK Zonwering is een stijlvolle combinatie van een raamdecoratie- en insectenweringsproduct in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, terwijl het andere deel voorzien is van geplisseerde stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in het aluminium frame, welke gemonteerd wordt door middel van boren en schroeven. De Supplente is vooral toepasbaar bij Velux dakramen of houten kozijnen, waarbij ramen naar buiten toe open draaien.

Het product is voorzien van een uniek touw vergrendelsysteem, waardoor dit product ook in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en andersom. Daarnaast is het product voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig met de hand bedient kan worden.

Splendid Pliss

De Splendid Pliss van DVK Zonwering is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

De Splendid Pliss bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Zowel top down, als bottom up. Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000 MM breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is. Door de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product makkelijk worden verwijderd van het kozijn.

De stoffen zijn leverbaar in diverse stofkleuren en stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve- en niet doorschijnende stoffen zijn de touwtjes altijd zichtbaar door het stof heen. Bij de andere stoffen is dit niet het geval.

Splendid Terrasoverkapping

De Splendid Terrasoverkapping van DVK Zonwering is een semi-zonweringsproduct ontwikkeld voor onder een Terrasoverkapping. Dit product wordt tussen de liggers van de overkapping geplaatst door middel van magneetband, waardoor het product zonder te schroeven kan worden gemonteerd. Doordat het product tussen de liggers wordt gemonteerd, zorgt dit voor een nagenoeg vlak geheel wat een luxe uitstraling geeft. De Splendid Terrasoverkapping is voorzien van geïntegreerde trekbalken waarbij het product makkelijk met de hand te bedienen is. Tevens is er een bedieningsstok beschikbaar om het product te bedienen.

Naast een zonwerende functie, wordt dit product ook als ‘raamdecoratie’ beschouwd. De stoffen zijn voorzien van een speciale coating op de achterzijde, wat bestendig is tegen UV straling. Hierdoor houdt het de warmte tegen. In totaal zijn er drie stoffen hiervoor beschikbaar. Het systeem werkt door middel van touwspanning en kan twee kanten op worden bediend, namelijk van boven naar beneden en van beneden naar boven. Vanwege de geïntegreerde trekbalken kan het product op elke gewenste stand gepositioneerd worden.

Inzetplisshor ZIZA

De Inzetplisshor ZIZA van DVK Zonwering is een –inzet-hor ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Dit product is voorzien van zwart geplisseerd gaas. De ZIZA heeft een aluminium kader profiel, waar het binnenwerk (ten behoeve van een raam) in wordt geproduceerd. Het binnenwerk heeft twee geïntegreerde trekbalken, waardoor het product eenvoudig van boven naar beneden en van beneden naar boven kan worden bediend. Daarnaast kan de ZIZA in elke gewenste stand gepositioneerd worden.

De montage is zonder boren of schroeven en is het frame voorzien van een aluminium flens, waardoor het product zichzelf vastklikt in het kozijn. Tevens zijn er zowel aan de boven-, als onderzijde veren aangebracht wat er voor zorgt dat de inzetplissehor zichzelf vastdrukt in het kozijn. Hierdoor zit het product altijd geklemd in het kozijn.

Wat kleuren betreft, is dit product leverbaar in tien standaard RALkleuren, waarbij al het aluminium in dezelfde kleur zal zijn. Uiteraard is een afwijkende RALkleur tegen meerprijs ook mogelijk.

Heeft u iets moois gezien of advies nodig? Gebruik dan de knop hier onder.

CONTACT