VOOR ELK BUDGET

EERLIJK ADVIES

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Binnen zonwering is ook te benoemen als raamdecoratie. Hiermee houdt U uw binnenklimaat thuis aangenaam.  Lees hier onder meer over de verschillende soorten keuzes waar u uit kan kiezen. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag. Vul het formulier hier in en we zullen spoedig contact met u opnemen.

Jaloezieën

De bekende horizontale jaloezie binnen zonwering is weer helemaal trendy en actueel. De nieuwste aluminium jaloezieën zijn dan ook een effectieve zonwering en zeer decoratief als raambekleding in menig kamer en kantoor.

Leverbaar in  lamelbreedte van  25 mm en 50 mm. Afgewerkt met subtiele ladder koorden of juist stoere ladder banden in dezelfde kleur van de jaloezie of juist contrasterende kleur. Alles is mogelijk en wordt voor U op maat gemaakt.

Open en dicht draaien doet U met een lux transparant draaistokje of trekkoorden met sierknopje. Het optrekken en neerlaten doet u met trekkoorden in kleur aangepast van de jaloezie lamel. Het is fantastisch mooi en exclusief voor uw raam.

Bij de 50 mm jaloezieën kunnen wij de metalen bovenbalk afdekken met luxe houten koof in kleur naar keuze, dat maakt uw jaloezie wel heel bijzonder.

Natuurlijk vindt u bij DVK Zonwering een aantal  collecties houten jaloezieën.  In onze houten jaloezieën collecties vindt u zeker uw kleur en uitvoering. U heeft maar liefst de keuze uit 50 kleuren.

Houten jaloezie wordt mooi afgedekt met een luxe houten sierkoof. Maar u kunt ook kiezen voor de exclusieve uitvoering, met een technisch open bediening mechanisme en afgewerkte trekkoorden. Onze houten jaloezieën kunt u voorzien van ladderkoord of decoratief ladder band.

Plissé gordijnen

Wat plisségordijnen uniek maakt is de plooi in de stof. Dit geeft ze een chique uitstraling, terwijl ze allesbehalve duur zijn. Handig is ook dat plisségordijnen zowel vanaf onderen als van boven kunnen sluiten. Dit noemen we bottom up & top down plisségordijnen.

Met deze eigenschappen zijn plisségordijnen de ideale zonwering. Vind U het bovendien belangrijk dat uw raamdecoratie duurzaam, flexibel en onderhoudsarm is? Dan is de keuze snel gemaakt: ga vandaag nog voor een plisségordijn van DVK Zonwering!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn leverbaar in exclusieve designs, unieke tinten, luxe opengewerkte stoffen en vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers. Een zeer decoratief effect wordt verkregen door het aanbrengen van een schulprand of een roede aan de onderkant van het rolgordijn. Ook hierin hebben wij een grote keuze. Of ook electrisch bedienbaar of toch handmatig met uniek zelfremmend kettingsysteem ( of veerbediening, of schuifbediening ), voorzien van luxe chroom,wit of transparante ketting. We hebben het allemaal bij DVK Zonwering.

Duo Rolgodijnen

De Duo rolgordijnen van DVK Zonwering vormt een collectie van stijlvolle en veelzijdige rolgordijnen die in elke kamer passen. De rolgordijnen garanderen privacy terwijl u ook gebruik kunt maken van wat daglicht.

Deze eigenschappen worden mogelijk gemaakt door het gebruik van bewegende horizontale strips op dubbele (transparante) lagen stof, gemaakt van schitterende materialen.

Horren

De horren van DVK Zonwering vergroot gegarandeerd uw wooncomfort. Het brede assortiment van insectenwering biedt voor iedere situatie een passende oplossing.

Vaste raam horren, raam rol horren, pendeldeuren, draai hor deuren, plissé hor deuren én ook horren op maat. Verkrijgbaar bij DVK Zonwering! De diverse montage-mogelijkheden zorgen ervoor dat uw raam en deur ten allen tijden goed blijven sluiten en uw kozijn niet beschadigen.

PRODUCTEN LIJN:

Heeft u iets moois gezien of advies nodig? Gebruik dan de knop hier onder.

CONTACT