VOOR ELK BUDGET

EERLIJK ADVIES

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt uw de warme zomer wel door. Lees hier onder meer over de verschillende soorten keuzes waar U uit kan kiezen. Komt U er niet uit? Wij adviseren U graag. Vul het formulier in en we zullen spoedig contact met U opnemen.

Doeken

DVK Zonwering doeken van Dickson zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Klik hier dan heeft U de mogelijkheid uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan uw woning. U kunt ook vrijblijvend stof samples bestellen.

Rolluiken

DVK Zonwering rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor heeft U de mogelijkheid uw keuze aan te passen aan uw persoonlijke smaak en aan uw woning.

Isolatie
DVK Zonwering verwerkt isolerende materialen in de rolluiken, waardoor het geruisloos is. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij al te warm of koud weer zorgen ze voor een aangenaam stabiel klimaat in uw woning.

DVK Zonwering vervaardigt haar rolluiken alleen uit het sterkste aluminium. Door jarenlange ervaring weet DVK Zonwering wat kwaliteit is, producten die de hoogste toets der kritiek kunnen  weerstaan. Al haar producten zijn inbraakpreventief. Inbrekers zullen zich wel twee maal bedenken als uw huis is uitgerust met rolluiken afkomstig van DVK Zonwering.

Screens

Screens zijn vooral geschikt voor op plaatsen waar geen andere zonwering wordt gewenst. Elektrisch bedienbare screens werken uitstekend als zonwering en bieden bovendien extra privacy. Met een screen kunnen voorbijgangers namelijk nauwelijks naar binnen kijken, terwijl U vanuit huis  nog steeds zicht naar buiten hebt. Verticale zonwering met screens houdt uw woning koel in de zomer en screens bieden extra isolatie tegen kou in de winter.

Belangrijk voor de uitstraling van uw woning is dat de screens mooi passen bij de bestaande kleuren en zo één geheel vormen met de kozijnen. Wij helpen u graag de juiste kleur vast te stellen voor uw aluminium frames. Wat de patronen en kleuren van het textiel betreft… daar laat U zich leiden door uw eigen smaak, maar ook hier bij adviseren wij U graag. In ieder geval kunt U ervan op aan dat screens afkomstig van DVK Zonwering jarenlang hun frisse uitstraling behouden.

Markiezen

Een houten of aluminium Markies is opgebouwd uit een aantal latten die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Het aantal latten is afhankelijk van de uitval. Het markiesframe is voorzien van zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zelfs zijschotten.

Materiaal
Markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel vurenhout, hardhout of aluminium. Bij houten frames is de houtmaat 20 x 46 mm en bij aluminium frames is de profielmaat 15 x 55 mm. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden; bijvoorbeeld een aluminium frame met een hardhouten omkasting.

Kap- en zijschotten
De aluminium afdekkap is 240 mm diep en standaard 200 mm breder dan de markies. De aluminium zij schotten lopen taps naar beneden toe. De houten dekplank is 240 mm diep en is eveneens 200 mm breder dan de markies. De houten zijstukken lopen taps toe met tweemaal een afgeronde verspringing. De hardhouten zijstukken zijn tevens voorzien van een vries rand.

Doeken
De doeken zijn van 100% geweven acryl en hebben een gewicht van ca. 310 gram per vierkante meter. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij  en bestand tegen weersinvloeden. U kunt keuze maken uit talloze prints, strepen en kleuren.

Terrasoverkapping

Bij DVK Zonwering kunt u terecht voor verschillende soorten terrasoverkappingen (ook wel veranda genoemd) met een vaste overkapping zit u beschut, heeft u meer comfort en leefruimte. Nu kunt u langer genieten van het buitenleven. Uw kostbare tuinmeubels staan veilig en droog  in uw tuinkamer en u zorgt voor waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast kunt u met een flexibel systeem zelf de warmte en de lichtinval regelen. Standaard leverbaar in creme wit (RAL 9001), wit (Ral 9016) & antraciet (RAL 7016).

Zonnescherm

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor die situaties ook zonweringsoplossingen. Voor de serre zonwering is er de Serrano die functionaliteit met design combineert. Voor de pergola zonwering, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een zeer wind vast en stabiel systeem.

Hou rekening met dat er ook nog eens grote breedtes met grote uitvallen gecombineerd moeten worden, dan is er de Madeira. Voor beide systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.

Heeft u iets moois gezien of advies nodig? Gebruik dan de knop hier onder.

CONTACT